Verkkokauppa

TILAA NYT! NOUDA JA ISTUTA PIKKUPERENNAT KESÄLOMAN JÄLKEEN ELO-SYYSKUUSSA JOKO 19.-20.8. tai 2.-3.9. tai 16.-17.9.

Hei!

Tämä kevät 2017 on muutosten kevät. Puutarhuri, sekä fyysinen puutarha ja perennaviljelykset ovat muuttaneet Gotlantiin, keskelle Itämerta.

Voit lukea lisää uudistuksista blogistamme: http://www.kallenkukkatarha.fi/414314749

Gotlanti on Ruotsiin kuuluva Uudenmaan läänin kokoinen saari, jossa on noin 58.000 asukasta.  Mutta taimimyynti tapahtuu kuitenkin edelleen olohuoneessasi. Gotlanti on oikea helmi, suorastaan paratiisisaari. Täällä käy 1 miljoona kävijää vuodessa ja turismi on yksi saaren pääelinkeinoista. Toinen suuri elinkeino on maanviljely. Ilmasto on erittäin lauhaa ja talvet ovat lähes lumettomat ja roudattomat. Siksi tämä on erinomainen paikka asua ja viljellä. 

Muuton takia taimituotanto on aloitettu ihan alusta tänä keväänä ja siksi taimien toimtus on mahdollista vasta loppukesästä. Silloin haet tilatut tuotteesi  Kirkkonummelta valitsemallasi ajankohdalla.. siis ihan niin kuin viimeisinä vuosina on tehty. Ensi keväänä 2018 voit tilata taimipaketit kotiin suoraan postitse.

Tutustu mielellään ennen tilaamista tähän jotta tilauksesi sujuisi mutkattomasti ja  ilman väärinkäsityksiä: http://www.kallenkukkatarha.fi/415165142