Mitä aikaisemmin tilaat, sitä halvemmalla ostat. Säästöä syntyy sinulle ja me voimme suunnitella kevään taimitarvetta ja viljelyaikoja tarkemmin

Ajankohtaista!

Tilaa nyt heti hyötykasvien taimet vain 0,98€ / kpl 15.2.2018 asti.

Tämän jälkeen hinnat nousevat 0,37€ / kpl ja maksavat 1,35€ kpl. Maaliskuun alusta sekä hyötykasvien ja perennojen hinnat nousevat taas seuraavan kerran. Tällä tavalla haluamme palkita kanta-asiakkaitamme, (jotka tietävät ennestään mitä haluavat) antamalla mahdollisuuden tilata paljon edullisempaan hintaan. Mikäli tilaat vasta keväämmällä 2018 ja joudut maksamaan kalleimman hinnan, niin ensi vuonna sinäkin voit taas olla mukana kanta-asiakkaiden ale-hintabileissä, kun myynti aukeaa uudella lähtöhinnalla 0,98€ kpl / taimi kuin taimi, Kannattaa vain pysyä postituslistoillamme, niin  saat uutiskirjeemme. Voit liittyä klikkaamalla yläpalkissa olevaa " HALUAN UUTISKIRJEN" nappulaa.

Kun varaat lentolipun hyvissä ajoissa saat sen paljon edullisemmalla hinnalla verrattuna viime hetken lähtöön.  Meillä on tästä eteenpäin sama ajatus taimimyynnin suhteen! Valpasta viherpeukalokanta-asiakasta palkitaan edullisilla hinnoilla. Kaikille  jatkossakin postituslistoilla oleville informoidaan aina ensin, että nyt kanavat ovat avoinna – tervetuloa huippuedullisille ostoksille! Oikeudenmukaista, eikö vain?

Kun saamme tilauksesi aikaisin, niin voimme suunnitella siementilauksia ja kylvöaikatauluja tarkemmin ja pystymme hyvissä ajoissa tuottamaan  riittävästi kaikkia suosikkejanne. Mitä aikaisemmin me tiedämme asiakkaittemme toivomuksista, sitä aikaisemmin voimme niitä toteuttaa. Meillä taimia tehdään  käsityönä ihan siemenestä alkaen – emme hae niitä takahuoneen varastohyllystä noin vain. Loppu mikä loppu!  Eli nyt taimet ovat suht samanhintaisia, mutta mitä enemmän kohti toimituspäivää mennään, sitä enemmän vaihteluja hinnoissa tulee olemaan.  Loppusuoralla hintoja tulee määräämään eri tuotteiden kysyntä; Jos esimerkiksi huhtikuussa on paljon myymättä olevia lajeja niitä myydään edelleen verkkokaupassa ulosheittohinnoin, kun taas loppumassa olevien  taimien hinnat alkavat nousemaan. Järkevää ja oikeudenmukaista, eikö vain?